torstai 29. joulukuuta 2011

Muutto

Viime viikot ovat olleet kiireisiä ja yläkerta on valmistunut käytännössä valmiiksi. KNX-paneeli vielä puuttuu, eikä järjestelmää ole vielä ohjelmoitu loppuun. Blogia ei ole ehtinyt ja jaksanut päivittää, mutta jospa minä muuton jälkeen saisin kuvia valmiista yläkerrasta laitettua. Kunhan vain saadaan nettiyhteys talolta pelittämään.

Muutamme tänään ja huomenna. Harmittavasti osa talkooporukasta joutui jäämään kotiin terveydellisistä syistä. Meillä on kuitenkin huomiseksi palkattu riuskoja miehiä kantamaan, ja eilen illalla sekä tänään talolla on ollut siivoaja puhdistamassa pintoja. Eiköhän tämä siis tästä suttaannu.

Miltähän tuntuu nukkua ensimmäinen yö uudessa talossa?

5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon. Älä sitten ihmettele kun tulee se 3kk "hanskat putosi, makaan sohvalla" vaihe. Se kuuluu asiaan ja puhti palautuu kevään mittaan pikkuhiljaa. Näin on ainakin kaikilla mun tutuilla käynyt itseni lisäksi :)

  Sitten vaan sähkö- ja vesimittarista lukemat ylös uutena vuotena.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Katsotaan, kuinka käy. Sähkömittaria kävin jo tänään kurkkimassa. 10 000 kWh on mennyt rikki, ja se on lähes vuoden kulutus. Mehän saimme sähköt tämän vuoden alkupuolella tontille. Pistetään lukema 1.1.2012 muistiin.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin :) Suunnilleen saman verran meillä meni sähköä rakentamisen aikana. Toivottavasti muuttu sujuu hyvin ja saatte sen KNX-järjestelmänkin vielä ohjelmoitua, helpottaa elämää kummasti, nimim. kokemusta ohjelmoinnin odottelusta on :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Tapani. Valot syttyvät ja sammuvat jo nyt kohtuullisesti. Paneelia meillä ei ole vieläkään, joten sen tuomia mukavuuksia, kuten tilanneohjausta ja IV-koneen ohjausta meillä ei ole. Lämpömittariakaan ei ole koko talossa, kun paneeli näyttää myös ulkolämpötilan. Nyt se pitää käydä lukemassa alakerrassa teknisessä tilassa IV-koneen näytöltä. Oli -5,6 äsken :)

  VastaaPoista