lauantai 4. joulukuuta 2010

Työt alkoivat

Kaivinkone on nyt möyrinyt tontilla kaksi päivää. Alla on pari kuvaa sen aikaansaannoksista. Ensimmäisen päivän jälkeen tontilla oli iso kasa kantoja, ja ne on jo viety pois. Kuvissa näkyvä maakasa on pintamaata, joka myös viedään pois. Kiviäkin on yksi kuormallinen pois vietäväksi. Kallio tuli vastaan joka paikassa tontin etuosaa lukuunottamatta. Louhinta alkaa ensi keskiviikkona, koska tiistaina kaivinkone on toisella työmaalla.

Tontilta purettiin pois sillä ollut vanha kivimuuri. Sen kivet ovat tontin takalaidassa tallessa, koska aiomme tehdä niistä muurin sopivaan paikkaan. Vielä ei oikein tiedetä, mihin kohtaan muuri olisi parasta pistää. Meillä on aikomuksena teettää pihasuunnitelma jossain välissä, joten varmaan siinä yhteydessä muurin paikkakin ratkeaa. Mietimme kivien käyttö piharappusiin, mutta siihen ne ovat liian epämääräisen kokoisia ja muotoisia.
Tontti tieltä kuvattuna. Etualalla on kivimuurin paikka, ja oikeassa laidassa näkyy osa pintamaakasasta, joka viedään pois.

Tontin takalaidasta tielle päin. Vasemmalla on pintamaakasa. Huomaa kivet, jotka ovat pitkin ja poikin tonttia. Kuorittu alue on kokonaan kalliota tässä kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti