perjantai 7. tammikuuta 2011

Kommentointi

Muutin pari viikkoa sitten blogin asetuksia, ja ilmeisesti siitä lähtien ilman rekisteröintiä ei ole voinut kommentoida tätä blogiani. Se ei kuitenkaan ollut tarkoitus, eli muutos oli siltä osin vahinko. Pahoittelen virhettä, ja tiedän että ainakin yksi (kuulemma pitkä) kommentti häipyi bittien taivaaseen tämän vuoksi. Olen nyt korjannut kyseisen asetuksen takaisin, eli nyt kommentoinnin pitäisi onnistua. Jos ongelmia vielä on, niin minulle voi pistää myös meiliä osoitteeseen arto.maatta@iki.fi .

Eilen saavutettiin yksi virstanpylväs, kun laskuri laski yli 100 klikkausta yhden vuorokauden aikana :)

Tontilla puolestaan saavutettiin myös virstanpylväs. Anturat on nyt valettu. Kävimme työmaalla puolen päivän aikaan, ja silloin valu oli juuri tehty ja urakoitsijaporukka tasoitti valun pintaa. Muotti tehtiin passiivitriploilla ja valun jälkeen anturat peitettiin routa-EPS:llä ja lainapeitteellä. Pakkasta ei ole kuin muutama aste, joten betonin pitäisi kovettua hyvin ilman jäätymisen riskiä. Ensi maanantaina alkaa rungon pystytys. Passiivitriploja on n. 3 varviin, mutta tilasin niitä lisää sen verran, että ainakin ensimmäinen kerros saadaan pystyyn.

Väliseinäharkkojen piti tulla tällä viikolla, mutta niistä ei ole kuulunut mitään. Passiivikivitaloilla eivät osanneet sanoa, miksei niitä ole tullut, mutta lupasivat selvittää asian ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti.

1 kommentti:

  1. Terveisiä toiselta blogirakentajalta ja tsemppiä projektiin. Mielenkiintoista seurata näitä passiivihankkeita, ne ovat jotakin uutta :-)

    tv. Hei me rakennetaan! -blogin rustaajat

    VastaaPoista