tiistai 15. marraskuuta 2011

Keittön pinnat valmiit

Nyt keittiön pinnat ovat valmiit :) Päivin isä oli tänään käynyt viimeistelemässä lattian. Keittiö on siis kalusteita vaille valmis. (Toki jalkalistatkin pitää laittaa, mutta kuka niitä nyt ajattelee.) Olemme keränneet talkooporukkaa lauantaiaamulle, jotta saataisiin kalusteet kannettua sujuvasti yläkertaan.

Myös WC:n ja teknisen tilan lattiatkin on tänään laatoitettu. Kummastakin vielä puuttuu seinästä yksi laattarivi. Seuraavaksi pitäisi pistää laminaatti ylä- ja ala-aulaan. Sen jälkeen sisäportaat saavatkin tulla.

Sisäovet meillä on vielä tilaamatta. Aloimme arpomaan ovityyppiä. Lopulta päädyimme kuitenkin yksipeiliseen oveen. Isoon makuuhuoneeseen pistämme lasilla varustetun oven ja muihin huoneisiin tulee umpiovet. Mietimme nyt Skaalan ja Haapsalun uksetehaksen välillä. Kummankin tarjouksen sisältöä piti muuttaa, joten nyt olemme toisella kierroksella. Molemmilla on tarjota haluamamme ovet, mutta hintaa vielä väännetään. Ovista löytyy esimerkki Skaalan sivuilta ovet SO105S ja SO108S. Haapsalun vastaavat ovat Förby 1P ja 1G.

Sähkösuunnittelijan kanssa valittiin sähkökalusteitakin. Pistorasiat ja lattialämmitysten termostaatit tulevat ABB:n Impressivo-mallistoa. Valokatkaisimet, jotka on kytketty KNX:ään, tulevat ABB:n Triton-mallistosta. Taloautomaation ohjauspaneeliksi, joka tulee yläaulaan keskeiselle paikalle, valittiin Comfort Touch.

2 kommenttia:

  1. Muista ottaa sisäoviin tiivisteelliset karmit. Maksavat jonkun euron enemmän, mutta ovat niiiin paljon paremmat. (eristävät ääntä, eivät pauku jne.)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä. Skaala tarjosikin tiiviisteelliset karmit. Meillä on yläkerran makuuhuoneissa sekä IV-tulo että -poisto, joten sen puolesta voidaan ottaa tiiviit ovet.

    VastaaPoista