tiistai 10. marraskuuta 2015

Takaisin kotiin...

Pari vuotta sitten siirsin Louhikoto-blogini muualle, ja tänne jäi vain linkki. Nyt kuitenkin totesin, ettei tuo uusi paikka ollut hyvä, joten muutin blogin takaisin alkuperäiseen osoitteeseen. Muutto oli aika pitkälti käsityötä, mutta koska olen nyt ollut parin vuoden ajan suhteellisen laiska tätä päivittämään, ei aikaa mennyt kuin pari tuntia. Valitettavasti tässä operaatiossa katosi muutama kommentti, jotka oli tehty blogiin sen ollessa toisella palvelimella.

Jos linkität blogiini omilta sivuiltasi, niin korjaathan linkin osoittamaan nimenomaan tänne: http://louhikoto.blogspot.fi/

Vähän asiaakin: Sähkönkulutus vuoden 2015 kolmannelle neljännekselle, eli heinä-, elo- ja syyskuulle, oli 585, 618 ja 924 kWh. Yhteensä se tekee siis 2127 kWh. Edellisen neljänneksen kulutus oli 2951 kWh, eli tämä on selkeästi pienikulutuksisin neljännes vuodessa. Vuonna 2014 kolmannen neljänneksen kulutus oli 1792 kWh, joka on reippaasti vähemmän kuin tänä vuonna. Suurin ero tuli syyskuussa, joka oli tänä vuonna kylmä - tosin niin oli koko kesä.

Lokakuussa sähköä kului 1454 kWh, eli hyppäys syyskuusta oli n. 500 kWh. Edellisen vuoden lukema oli 1253 kWh, joten siitä jäätiin. 

Jos loppuvuosi menee edes suunnilleen niin kuin viime vuonna, tulee vuoden 2015 sähkönkulutus olemaan n. 15.500 kWh. Se on siis hyvin lähellä aikaisempien vuosien kulutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti