sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Keittiön suunnittelua + muuta

Kävimme perjantaina Topi-keittiöllä pistämässä keittiösuunnittelua alulle. Sen jälkeen etsimme Keittiömaailmaa (vai mitä se nyt oli?), mutta eksyimme Domus-centeriin. Siellä oli asiansa osaava myyjä, jonka kanssa mietimme keittiötä pari tuntia. Hän lupasi tarjouksen vajaan kahden viikon päähän.

Eilen pidimme session sisustussuunnittelijan kanssa. Katsoimme hänen kansioitaan ja kerroimme, mistä pidämme ja mistä emme. Hän tosin aika hyvin tietää jo meidän makumme, kun on Päivin käly. Jotain tarkennuksia nyt kuitenkin tuli. Samalla tuli selväksi se, että meillä on Päivin kanssa joissain asioissa aika erilainen maku. Onnea vaan sisustussuunnittelijalle siinä luoviessa :)

Runkotoimittajarintamalta on saatu yksi tarjous, mutta se on vain materiaaleista ja hieman vajavainen. Yksi toimittaja, Lujatalot, ei lähtenyt tarjoamaan Passiivisydäntään meille. Heidän mielestään sillä ei saa järkevillä kustannuksilla toteutettua meidän taloamme. Tuo on vähän harmi, koska tuosta Passiivisydämestä olemme olleet kiinnostuneita alusta saakka. Nyt pitää sitten valita joku muu.

Tontilla ei ole tapahtunut mitään. Tulevalla viikollakaan tuskin tapahtuu, koska minä teen pitkää päivää töissä ja Päivi on vanhemmillaan tytön kanssa. Ensi lauantaina on FinnBuild-messut. Saa nähdä, mitä sieltä tarttuu mukaan. Ikkunoihin ainakin ajattelin tutustua tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti