sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Kerrankin tuuria

Kävipä kerrankin tuuri! Olimme ostaneet kodinhoitohuoneen tapetin paikallisesta Rautiasta, ja silloin sillä oli parin viikon toimitusaika. Tapetti loppui eilen illalla. Kävimme etsimässä sitä tänään Lahden K-raudassa. Mainoksissa ja hintalapuissa ei ollut kyseistä merkkiä ollenkaan, mutta kävimme silti rullia läpi siinä toivossa, että löytyisi samanlainen kuvio. Mutta mitä löysimmekään! Juuri hakemaamme tapettia oli yksi rulla alelaarissa - veikkaan poistomyyntiä. Saimme siis haluamaamme tapettia ja vieläpä puoleen hintaan. Kerrankin oli tuuria näin päin, että rautakaupan hyllystä löytyy tavaraa, jota ei uskoisi saavansa heti. Päivi on pistämässä tapettia seinään, ja toivottavasti saa sen tehtyä tänään loppuun.

Aamupäivällä Päivin vanhemmat kävivät kantamistalkoissa. Nyt suurin osa KHH:n kalusteista on yläkerrassa, olohuoneessa. Pikkulikan huoneen kaikki kalusteet ovat oikeassa huoneessa. Kiitos jälleen talkooporukalle!

Ai niin, melkein unohtui (lue: unohtui, mutta lisäsin jälkeenpäin). Pistimme tänään postiin vuokrakämpän irtisanomislapun. Tästä siis lähdetään viimeistään 31.12.2011, olipa talo muuttokunnossa tai ei.


Yläkerran aulan laminaatti suojattiin kulkemista varten.

Olohuoneessa meinaa olla tilan puutetta. Pari KHH:n kaappia jätettiin vielä alakertaan.

Pikkulikan huoneessakin on vähän ahdasta.

2 kommenttia:

  1. Oliko tapetti vielä samaa erää?

    VastaaPoista
  2. Näissä ei tarvitse eränumeroista huolehtia, koska tapetti kuitenkin maalataan. Päivin puheiden perusteella eränumero on muutenkin murheista pienin. Kuulemma tapetointi ei mennyt ihan putkeen. Se on kuitenkin nyt tehty, ja huomenna huoneen viimeistely jatkuu akryylimassalla.

    VastaaPoista